28 juni

Theater van het Sentiment live vanaf Noordwijk Space Expo

Midden in de Noordwijk Space Expo, vlak naast een replica van het spacelab, omringd door ruimtecapsules en met uitzicht op de maanlanding van 1969, presenteert Cobus Bosscha een bijzondere voorstelling. Het draait allemaal om ruimtevaart.

Te gast is Hilde Stenuit, wetenschapper van de Europese ruimtevaartorganisatie ESA en nauw betrokken bij de experimenten van astronaut Andre Kuipers. Ook Hans van der Lande, een goede vriend van Kuipers, komt vertellen en dat doet ook Joos Ockels, de vrouw van Wubbo, zij verhaalt over het leven van een astronautenvrouw. Jan Hovers maakte een song voor André Kuipers, Back at the ISS.

Presentatie: Cobus Bosscha

 

Thema-uitzending vanuit de Space Expo in Noordwijk

Gallerij aan het laden...

JavaScript moet aan staan om de foto's te kunnen zien.
Mocht er niks laden, kijk dan of JavaScript aan staat.

Video's en kranten van onze Kroondag

 

Wil je meer zien van deze kroondag? We hebben speciaal voor jou een aantal leuke filmpjes en krantenartikelen geselecteerd.

Vanavond kun je in de wekelijkse Theater van het Sentiment FilmQuoteQuiz niet alleen een prachtige badmat winnen, met ingebouwd opblaasbaar hoofdkussen voor ultieme ontspanning. Je maakt ook kans om een prachtig filmboek te winnen met daarin de beste films van de afgelopen vijftig jaar. Elk uur heb je de kans om aan de hand van filmfragmenten te raden uit welke film deze afkomstig zijn. Vanavond films die met het thema 'ruimte' te maken hebben. Ben jij die filmkenner die vanavond dit mooie naslagwerk aan zijn/haar collectie mag toevoegen?

 

J a v a S c r i p t staat waarschijnlijk uit!

Deze website maakt gebruik van J a v vS c r ip t, onder andere voor het afspelen van video’s. Het lijkt erop dat J a v aS cr i pt uit staat, waardoor de site niet optimaal werkt.

Lees hier hoe je J av a Sc r i p t aan kunt zetten.