De zomer van 2001

De zomer van 2001 keert weer.

Cobus praat met Jody Bernal. De Nederlandse zanger met Colombiaanse wortels krijgt het voor het tweede jaar op rij voor elkaar om een grote zomerhit te scoren. Was het vorig jaar nog ‘Que si, que no’, dit jaar verrast hij ons met de Spaanse klanken van ‘Un beso mas’. Jody vertelt over dit moment in zijn carrière en de geheimen van het maken van een goede zomerhit.

Presentatie: Cobus Bosscha

 

De zomer van 2001 afbeelding

WIN KAARTEN U2 4 U2 of MAYBE WINEHOUSE

We mogen vandaag maar liefst 2 x 3 x 2 kaarten weggeven voor verschillende tribute-concerten komend najaar. Allereerst is daar de Nederlandse U2-tribute-band U2 4 U2, die, hoe kan het ook anders, de grootste U2-kneiters spelen op zaterdag 1 september In De Boerderij in Zoetermeer.

Amy Winehouse wordt sprekend vertolkt door Maybe Winehouse, de beste Amy-tribute-band van Groot-Brittannië. Op zaterdag 17 november komen zij ook naar De Boerderij.


Voor beide optredens mag het Theater 3 x 2 kaarten weggeven. Laat je gegevens bij ons achter, en wie weet heb jij voor één van beide avonden een date!

Speel de quiz!

Wat weet je nog van de jaren 50, 60 en 70? Of ben je meer thuis in de 80-er of 90-er jaren? Ga terug in de tijd met de quiz! Speel hem op jouw manier:

 

 

Uncover de cover

Hier vind je de opgave

Video's en kranten van onze Kroondag

 

Wil je meer zien van deze kroondag? We hebben speciaal voor jou een aantal leuke filmpjes en krantenartikelen geselecteerd.

Meer over het jaar 2001

Beluister de muziek van toen u 16 was!

Luister naar de muziek uit het jaar dat u 16 was óf een ander jaar naar keuze met onze unieke app.

Facebook-app  |  Web-app  

Op de radio

Elke zaterdag en zondag is er een voorstelling tussen 16.00 en 18.00 uur op NPO Radio 5, met Jeanne Kooijmans.

Contact

Wil jij je verhaal over de kroondag kwijt in het programma? Neem contact op met de redactie via ons contactformulier of bel tijdens de voorstelling: 0800 - 3000 555.

 

 Luister Live

 Luister via deze link online Radio 5.

 

Terug naar het jaar...

Zoek jouw jaar op in het archief. Beluister de muziek uit dat jaar en de voorstellingen over de kroondagen. Naar het overzicht

J a v a S c r i p t staat waarschijnlijk uit!

Deze website maakt gebruik van J a v vS c r ip t, onder andere voor het afspelen van video’s. Het lijkt erop dat J a v aS cr i pt uit staat, waardoor de site niet optimaal werkt.

Lees hier hoe je J av a Sc r i p t aan kunt zetten.